23948sdkhjf

ADP vælger ny direktør

Nu er afløseren for Jens Peter Peters fundet.
Nils Skeby er uddannet maskiningeniør fra Esbjerg Teknikum suppleret med diverse lederkurser. Han har gennem sin karriere varetaget stillinger som CEO i DanCopter A/S, AkvaMiljø, Caspian, Voith Industrial Services A/S og senest i Dansk Svejse Teknik A/S.
51 årige Nils Skeby tiltræder som ny administrerende direktør for ADP pr. 1. august 2015. Han kommer fra en stilling som CEO i Dansk Svejse Teknik A/S og har tidligere varetaget flere ledende stillinger i danske industrivirksomheder. Han er i øjeblikket bestyrelsesmedlem i Hanstholm Havn.

- Bestyrelsen ser meget frem til samarbejdet med Nils Skeby. Med dette glidende generationsskifte er vort selskabs videre udvikling lagt i rigtig gode hænder, udtaler bestyrelsesformand Arne Tirsgaard i en meddelelse.

Forude venter ham store opgaver, blandt andet udviklingen af Danmarks Multimodale Transport- og Logistik Center (DMTC) i Taulov ved Fredericia.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med, hvad der for mig er et ønskejob, siger Nils Skeby i forbindelse med udnævnelsen.

Nils Skeby afløser Jens Peter Peters, der har valgt at forlade arbejdsmarkedet og som har varetaget stillingen som CEO for ADP A/S siden år 2000.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204