23948sdkhjf

Padborg-vognmand udvider forretningen

Vognmandsfirmaet Harm Mammen & Sønner har overtaget Lars Larsens Vognmandsforretning.
Harm Mammen & Sønner A/S har opkøbt enkeltmandsvirksomheden Lars Larsen Vognmandsforretning. Overtagelsen betyder, at virksomheden nu kan servicere kunderne med en kran på 60 t/m. Stifter af Lars Larsen Vognmandsforretning, Lars Larsen, er nu ansat hos Harm Mammen & Sønner, hvor han fortsat skal betjene kranen.

Lars Larsen glæder sig til at opbygge et stærkt samarbejde med Harm Mammen & Sønner.

- En af fordelene ved opkøbet er, at vi nu kan starte et nyt kapitel. Vi bliver nu gode samarbejdspartnere, som supplerer hinanden i stedet for konkurrenter, siger Lars Larsen og tilføjer, at det bliver en lettelse at overdrage kontorarbejdet til et kompetent kontorpersonale, så han kan fokusere på hans ekspertise.

Ejer af Harm Mammen & Sønner, Claus Mammen, er enig med Lars Larsen og ser frem til, at samarbejdet kan begynde.

- Opkøbet betyder, at vi kan servicere vores nuværende og nye kunder endnu bedre. Med en kran og en dygtig, erfaren kranfører på vores team har vores forretning gode muligheder for udvikling og vækst. Det kommer også vores kunder til gode med den ekstra service, vi nu kan levere, siger Claus Mammen.

Kranen er en efterspurgt maskine i vognmandsbranchen. Derfor er opkøbet af kranvirksomheden en nyhed Harm Mammen & Sønner glæder sig til at dele med sine kunder. Derfor holder virksomheden et "Åbent-plads-arrangement" den 29. maj, hvor nyerhvervelsen og en række andre nye renovationsbiler vises frem. Den officielle overtagelse var den 1. april.

Kranen, som er en del af opkøbet, skal anvendes til at løfte spær og tag, flytte både og pavilloner samt haveskure. Kranen rækker hele 28 meter ud.

- Kranen rækker 28 meter og kan udføre opgaver, som vi tidligere har skullet løse på anden vis, hvilket har krævet mange flere ressourcer fra vores maskiner og medarbejdere, slutter Claus Mammen.

Fakta om Harm Mammen & Sønner A/S
Vognmandsfirmaet Harm Mammen & Sønner blev etableret som enkeltmandsvirksomhed den 1. juli 1976 og de første ansatte kom til i 1981. I dag er virksomheden på 8. år en del af Aabenraa Kommunes renovation. Udover renovationsarbejdet hos Aabenraa Kommune arbejder Harm Mammen & Sønner også med erhvervsrenovation, vognmands-, container- og entreprenørkørsel både for private og større bygge- og anlægsfirmaer. Virksomheden er ejet af Harm Mammen, Steffan Mammen og Claus Mammen og beskæftiger 34 medarbejdere med en vognpark på 18 biler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078