23948sdkhjf

Trafikpris til unge iværksættere

På fredag danner Niels Brocks afdeling i Nørre Voldgade rammen om en national prisoverrækkelse. GF Trafikpris, danskernes trafikpris, bliver overrakt til tre unge iværksættere.
Når de tre unge iværksættere fra Niels Brock i København fredag kl. 10.00 hædres for deres opfindsomhed, er det af en ganske særlig grund.

De tre unge - Josephine Olesen, Marie Hansen og Tabita Christiansen - nøjes nemlig ikke kun med at udpege et konkret trafikalt problem. De har taget skridtet videre og har opfundet Safe Light, der skal være med til at gøre en forskel i trafikken og måske i sidste ende redde liv.

Safe Light er en blå lampe, som skal sidde på siden af et lyskryds. Her vil den blå lampe blinke, når der er udrykning på vej. Dermed kan krydset være ryddet inden udrykningskøretøjet når krydset. Med Safe Light kan udrykningen afvikles hurtigere, mere sikker og mere effektiv, hvilket er til gavn for alle trafikanterne.

De tre piger vandt de idekonkurrencen Danish Entrepreneurship Award i Fredericia. Ud af i alt 350 grupper vandt de med ideen Safe Light.

GF Trafikpris
GF Trafikpris – danskernes trafikpris - overrækkes fredag den 29. maj klokken 10.00 på Niels Brock, Nørre Voldgade 34, 4.sal, 1358 København K.
Bag prisen står GF Forsikrings Fond, som giver støtte til almennyttige projekter, der fremmer trafiksikkerheden i Danmark. Med hæderen følger 6.000 kroner som et skulderklap for de unges innovative arbejde for trafiksikkerhed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094