23948sdkhjf

TUC Dekra skifter navn til Dekra

Samtidig flytter uddannelsesinstitutionen til nye lokaler i Brøndby.
TUC Dekra, der er Danmarks største private udbyder af AMU-kurser inden for transport, har skiftet navn til Dekra og er rykket til nye lokaler på Kirkebjerg Allé 90 i Brøndby.

De nye lokaler er sat i tip top i stand og nøje indrettet til at rumme 80 ansatte og 500 kursister på daglig basis.

- Vi har hidtil været delt op i to bygninger på Kirkebjerg Parkvej, så det bliver dejligt at samle de faglige kompetencer under samme tag og få et fagligt pædagogisk miljø, der er indrettet specielt til vores kunder og undervisning, fortæller Helle Bøtcher, der er direktør i Dekra AMU Center Sjælland.

Den nye lokation inkluderer desuden egen manøvrebane, som er et indhegnet øvelsesområde, hvor chaufførerne kan øve sig under trygge forhold, og et særligt parkeringsområde til skolens bilpark, som omfatter både lastbiler, anhængere, busser og personbiler.

Fakta
Dekra (tidligere TUC Dekra) er Danmarks største sammenslutning af private AMU-godkendte uddannelsesinstitutioner, som årligt uddanner mere end 35.000 kursister inden for lastbil-, bus- og taxibranchen. Dekra har uddannelsescentre i hele landet – ikke alle skoler udbyder dog alle uddannelser.
Dekra er en del af den internationale Dekra-koncern.
.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078