23948sdkhjf

Volvo-forhandler præsterer bedre end ventet

Autohuset Vestergaard koncernen er kommet godt ud af 2014. Køb af Bilia’s afdeling i Nærum skal nu løfte salget af lastbiler yderligere.
Autohuset Vestergaard koncernen er kommet ud af 2014 med et overskud på 60,4 millioner kroner før skat mod et overskud på 51,9 millioner kroner året før. I perioden steg omsætningen med 8 procent til nu 2.021 millioner kroner.

- Et ganske tilfredsstillende resultat for koncernen som helhed, som ligger over det forventede, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Optimisme i markedet
Det selvstændige selskab Autohuset Vestergaard Personvogne Holding A/S, der omfatter salg og service af person- og varebiler samt opbygning af busser og handicapbiler, realiserede en omsætningsstigning på 13 procent og kom ud med et samlet overskud før skat på 27,3 millioner kroner. En fremgang, der afspejler den positive udvikling, der generelt anes i markedet, hvor salget af personbiler satte rekord med over 189.0000 solgte enheder. Også på varevogne er efterspørgslen steget og salget steg samlet set med 19 procent til godt 28.000 solgte enheder.

Autohuset Vestergaard Lastvogne Holding A/S, der omfatter salg og service af Volvo lastvogne og busser, havde i 2014 uændret omsætning på 481 millioner kroner og et overskud før skat på 23,1 millioner kroner. Salget af nye lastbiler faldt generelt på landsplan, så markedsforholdene taget i betragtning er det et tilfredsstillende resultat, skriver ledelsen.

Mere vækst i 2015
Selskabet forventer yderligere vækst i 2015, og har i maj 2015 indgået Letter of Intent omkring køb af Bilia’s store afdeling i Nærum, som har aktiviteter indenfor for mærkerne Volvo, Renault og
Ford.

- Med erhvervelsen af denne afdeling har vi fået en solid repræsentation i det nordlige København, sammen med vores afdeling i Birkerød, som kom til i 2014, udtaler direktør Ryan Rahbæk.

Autohuset Vestergaard koncernen forventer i 2015 et resultat på niveau med 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071