23948sdkhjf

PostNord handler med DSV

PostNord Finland, det såkaldte PostNord Oy, har indgået aftale om at købe finske Uudenmaan Pikakuljetus Oy (UPK) af DSV Road Oy.
Opkøbet styrker PostNords position i Finland på
Fakta: Uudenmaan Pikakuljetus Oy
Uudenmaan Pikakuljetus Oy er specialiseret i ekspreslevering af pakker, tidsbestemt levering og termotransport. UPK har også specialviden inden for logistik til sundhedssektoren.

UPK omsatte i 2014 for cirka 24 mio. euro og har cirka 60 medarbejdere.

Virksomheden har aktiviteter i hele Finland.
områder som indenrigs pakketransport, tidsbestemt levering, logistikløsninger til sundhedssektoren og e-handel samt termotransport.

Aftalen skal godkendes af de finske konkurrence- og forbrugermyndigheder. PostNord vurderer, at købet vil være gennemført i begyndelsen af september.

- UPK's og PostNords aktiviteter, centre og transportnet supplerer hinanden perfekt. De gør det muligt at øge transportvolumenerne og samtidig forbedre leveringssikkerheden, så virksomheden kan vokse. Købet er også et led i PostNords strategi om at styrke sin position i Finland, siger PostNord Oy's administrerende direktør, Jari Rinnekoski.

Med købet vokser PostNords aktiviteter i Finland med omkring en tredjedel.

- Volumenstigningen vil forbedre vores konkurrenceevne og skabe forudsætninger for at tilbyde vores kunder bedre kvalitet og et større udvalg af logistiktjenester. Det er et udtryk for, at der her er tale om et godt match, afslutter Jari Rinnekoski.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.209