23948sdkhjf

EU-millioner til Frederikshavn Havn

Frederikshavn Havn får - foreløbigt - tildelt cirka tre millioner euro til udvikling på havnen.
I forbindelse med den kommende udvidelse af Frederikshavn Havn, er der blevet ansøgt om midler fra EU til at støtte en række projekter.

Det har allerede nu resulteret i, at Frederikshavn Havn med projektet ”Nordic Maritime Hub - Linking Northern Denmark to Core Network Corridors and Motorways of the Sea” er indstillet til at modtage TEN-T midler under det årlige program.

- Det har fra starten været vores holdning, at projektet skal kunne gennemføres uden nogle former for støtte, hvilket vores forretningsplaner også viser. Derfor er det en ekstra bonus, at EU nu har blåstemplet vores projekt ved at støtte yderligere udviklingsaktiviteter for havnen. Vi har endnu ikke det fulde overblik over støtteprogrammet, men den foreløbige udmelding viser, at Frederikshavn Havn er tildelt cirka tre millioner euro, siger Mikkel Seedorff Sørensen, adm. direktør Frederikshavn Havn.

- Projektet giver Frederikshavn Havn en lang række konkrete muligheder og sikrer, at havnen i de næste mange år vil være en integreret del af EUs transportpolitik. Projektet vil også skabe vigtig opmærksomhed for havnen bl.a. fra nye europæiske kunder og samarbejdspartnere, der jo er meget fokuserede på de specifikke udviklingsmuligheder og fremtidsudsigter, der eksisterer for havnen - en fantastisk mulighed for Frederikshavn Havn, der nu skal konkretiseres, udtaler Lars Bentzen direktør for firmaet NTU, der har hjulet havnen i ansøgningsprocessen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.91