23948sdkhjf

Trafikhelte kåres på Egeskov Slot

Fem børn er nomineret til Årets Trafikhelt. Vinderen afsløres i DTLs kampagne Trafiksikkerhed i Øjenhøjde.
Danmarks største trafiksikkerhedskampagne vil i år kåre Årets Trafikhelt. Det sker lørdag den 1. august, når Trafiksikkerhed i Øjenhøjde kommer til Egeskov Slot på den årlige Falck-dag.

- Årets Trafikhelt er et skolebarn, der har gjort en forskel for andre i trafikken, forklarer kampagnechef Claus Tjerrild fra Trafiksikkerhed i Øjenhøjde.

- Alle lige fra skolekammerater, til lærere og bedsteforældre har i årets løb kunnet indstille børn fra 0.- 5. klasse til titlen. En dommerkomité har nomineret fem børn, som sammen med deres familie er inviteret til Egeskov Slot.

Det barn, der vinder, bliver den første Årets Trafikhelt. Udover æren vil vinderen få en flot statuette og en iPad Air2 til en værdi af 4.500 kroner. Derudover vil vinderfamilien få en festlig tur rundt på Egeskov i én af Falcks historiske køretøjer.

Læs mere på www.trafikhelt.dk

Største kampagne for trafiksikkerhed

Trafiksikkerhed i Øjenhøjde er Danmarks største trafiksikkerhedskampagne. Den har kørt siden år 2003 og henvender sig til børn op til 12 år. Kampagnen anvender budskabet: ”Hjælp chaufføren med at passe på dig i trafikken – bliv set.” Det sker ved, at man som cyklist holder sig væk fra risikozonen, når man skal ligeud, og lastbilen skal til højre.

Samtidig opfordrer kampagnen til, at man som cyklist anvender en refleksvest eller bruger overtøj i pangfarver.

Alle de børn, der besøger kampagnen på Egeskov Slot, kan deltage ved at besvare en række trafikspørgsmål. Alle modtager et diplom, en trafiksikkerhedsvest, reflekser og folderen ”Følg op på de gode trafikvaner”.

Desuden deltager de i en konkurrence om en række attraktive præmier.

92.000 skolebørn

Siden kampagnen startede for 12 år siden har mere end 92.000 elever modtaget undervisning i at færdes sikkert i trafikken. Målet er at etablere en bedre trafikadfærd og reducere antallet af ulykker, hvor lastbiler er involveret.

Partnergruppen bag Trafiksikkerhed i Øjenhøjde består af vognmandsorganisationen DTL Danske Vognmænd, fagforbundet 3F's Transportgruppe, energiselskabet OK, Danske Fragtmænd, Volvo Trucks, Børneulykkesfonden og Codan Skadesstop.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094