23948sdkhjf

Mols-Linien direktør står til guldrandet bonus

Mols-Liniens Søren Jespersen kan få op til 700.000 kroner ved salg af selskabet
Mens store og små aktionærer i Mols-Linien kæmper med hinanden i kapitalfonden Polaris’ overtagelse af rederiet, står én mand tilbage med udsigten til en forgyldning. Direktør Søren Jespersen ser ud til at kunne score en god bonus på et salg. Det skriver stiften.dk.

56-årige Søren Jespersen har været administrerende direktør for Mols-Linien siden 2011, efter at have tilbragt et år i bestyrelsen. Han har ledet den turn-around, der på fire år har transformeret selskabet til en rentabel forretning.

Den kom sidste år ud med overskud for første gang i fem år og venter endnu større overskud i de kommende år. I 2014 gav rederiet et overskud på 21,4 millioner kroner efter skat, og forventningerne til 2015 er et plus på mellem 50 og 60 millioner kroner efter skat.

For 2016 ser resultatet ud til at ligge omkring 92 millioner kroner efter skat.

Bonus del af aftalen

Søren Jespersen, som udgør direktionen i Mols-Linien A/S, har en aftale i sin ansættelse om en ekstraordinær bonus i tilfælde af en transaktion, et salg. I en meddelelse til aktionærerne oplyser selskabet, at bonusen kan blive på op til 700.000 kroner.

Derimod modtager bestyrelsen ingen bonus, fremgår det af brevet.

Kilde: stiften.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204