23948sdkhjf

Presennings-konge fylder 60 år

Jørn West, Ringsted, kan fejre en fødselsdag og to jubilæer samme dag.
Fredag den 28. august kan Jørn West, indehaver af West Presenning ApS i Ringsted, fejre sin 60 års fødselsdag. Samtidig kan han fejre sit 25 års jubilæum som ejer af virksomheden – og så kan han oven i købet fejre West Presennings 65 års jubilæum.

West Presenning blev etableret i 1950 af Einar West, Jørns far. Han drev virksomheden frem til 1990, hvor sønnen overtog ledelsen og ejerskabet.

Kunder i hele Danmark

I dag har West Presenning kunder i det meste af Danmark. Virksomheden er især kendt for sine presenninger, som er designede og specialfremstillede til særlige opgaver i stort alle brancher og grene af dansk industri, transportsektoren og internationalt erhvervsliv.

West Presenning løser selv specialopgaver i eget værksted og importerer i stor udstrækning presenninger fra udlandet. Det er en udvikling der har været undervejs i flere år. Virksomheden kan med tilfredshed konstatere, at den har klaret sig i de svære tider for branchen gennem de seneste år.

John Mogensen

I sin fritid er Jørn West kendt som én af Danmarks bedste fortolkere af John Mogensen-sange sammen med sit band Johns Guld, som han optræder med over det ganske land.

Jørn West og West Presenning inviterer kunder, leverandører, forretningsforbindelser og venner af huset til reception fredag den 28. august kl. 13-17 i Den Gamle Stald, Kildegården, Haslevvej 174 i Ringsted.

Artiklen er en del af temaet Portræt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079