23948sdkhjf

ADP med fremgang i første halvår

En stigende nettoomsætning og skarp omkostningsfokusering giver en fremgang for havnevirksomheden
ADP A/S, der driver havnene i Middelfart, Fredericia og Nyborg, kunne i dag fremlægge et positivt regnskab for første halvår af 2015.

I perioden er nettoomsætningen er steget med 0,8 mio. kr. i forhold til sidste år, og resultatet af den primære drift er steget med 2,3 mio. kr.

På baggrund af forventninger til det generelle aktivitetsniveau på ADP-havnene resten af året, estimerer ADP stadig 2015-resultatet på min. 25 mio. kr. før skat, hvori forventet ADP-tab på ca. 7,8 mio. kr. i forbindelse med Andresen Towers’ konkurs på Nyborg Havn er indregnet.

- Havnene i Nyborg og Middelfart har bidraget væsentligt til 1. halvårsresultatet 2015, siger Nils Skeby, der tiltrådte som adm. direktør for ADP A/S d. 1. august, i en pressemeddelelse:

- På Nyborg Havn har især flydende bulk haft en markant fremgang, og Middelfart Trafikhavn har været omdrejningspunkt for flere større infrastruktur-projekter på Fyn.

På Fredericia Havn har containeromsætningen i flere år haft stor fremgang og fastholder det høje niveau. Derfor investerer ADP nu i yderligere en mobilkran til container-håndtering- en investering på mere end 25 mio. kr.

- Investeringer i ny kran på Fredericia Havn og et nyt Ro/Ro leje i Nyborg er med til at forberede vores forretning til fremtidens opgaver, siger Nils Skeby.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203