23948sdkhjf

FKB Trading skifter direktør

Charlotte Villum Jensen bliver for den fynske opbygger- og handelsvirksomhed.
Charlotte Villum Jensen er ansat som direktør i FKB Trading i Odense med virkning fra i dag den 1. september 2015.

Denne post er hidtil blevet varetaget af Michael Krogsøe Thomsen, der også er direktør i Fyns Karosseribyg, og som ejer begge virksomheder. Michael Krogsøe Thomsen vil fremover koncentrere sig om ledelsen og driften i Fyns Karosseribyg A/S.

- Ansættelsen af Charlotte Villum Jensen er sket ud fra et ønske om en opsplitning af ledelsen af to virksomheder, forklarer Michael Thomsen.

- Vi ønsker i højere grad at fokusere på udvikling og drift af de to virksomheder hver især.

FKB har oplevet en kontinuerlig vækst på det danske og svenske marked. Desuden har firmaet tidligere i år etableret sig med en samarbejdspartner i Norge, så man kan imødekomme forespørgslerne fra det stigende antal norske kunder.

- Jeg ser frem til at viderefører den positive udvikling og fortsætte med at udvikle organisationen i forhold til den vækst virksomheden er inde i, siger Charlotte Villum Jensen.

- FKB Trading skal fortsat levere kundetilpassede transportløsninger og udvikle produktsortimentet i forhold til kundernes behov. Kundefokus og et højt serviceniveau er vigtige værdier for mig.

Charlotte Villum Jensen er uddannet eksportingeniør og kommer fra en stilling som direktør for onlinemarkedspladsen Mascus Danmark A/S.

FKB Trading
FKB Trading leverer transportløsninger i Danmark, Norge og Sverige. Virksomheden forhandler blandt andet SOR kølekasser og køletrailere, Meiller kroghejs og tiptrailere, samt Närko foldedørskasser og trailere. Desuden producerer FKB sit eget chassis, FynCar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.223