23948sdkhjf

Ordretilgang hos Frederikshavn Lastbilcenter

Trods planer om at afhænde firmaet fortsætter Jørgen Jensen virksomheden – og søger nu nye folk
På grund af ordretilgang og gamle medarbejdere, der søger nye græsgange, er Frederikshavn Lastbilcenter nu på udkig efter friske kræfter til firmaet.

Det drejer sig om en arbejdende værkfører samt en svend, oplyser ejer Jørgen L. Jensen. Ordrerne kommer fra gode samarbejdspartnere.

- Vi har lidt norske venner, som vi arbejder for med reparation af trailere og biler, forklarer Jørgen L. Jensen.

Sidste år satte han virksomheden til salg, men der stod desværre ikke en køber klar med checkhæftet.

- Jeg har lidt rygproblemer, for 11 år siden var jeg i en arbejdsulykke, så derfor vil jeg gerne trappe ned. Men hvis jeg holder mig i gang hele tiden med lidt mellemlet arbejde, så går det. Jeg er også ved at have alderen, hvor jeg gerne vil trappe lidt ned, siger Jørgen L. Jensen.

Ved årsskiftet besluttede han alligevel at køre forretningen videre. Og det har givet pote nu, hvor FLC er ved at komme på fode igen, efter en økonomisk svær periode:

- Det er gået fremad. Vi har i tidernes morgen haft en del kunder, som ikke har betalt, og vi har været hårdt ramt økonomisk. Og vi har stadig nogle, der hænger i håndbremsen - blandt andet havde vi en stor norsk vognmand, der gik konkurs, siger han.

Nu er der altså blevet plads og brug for flere hænder i form af en arbejdende værkfører, der blandt andet skal tage sig af administrative opgaver og modtagelse af kunder. Samtidig skal en mekanikersvend have muligheden for at blive en del af teamet i Frederikshavn.

Frederikshavn Lastbilcenter er autoriseret serviceværksted for Iveco varevogne op til otte tons, samt specialiseret i DAF-lastvogne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078