23948sdkhjf

SMS-service skal stoppe tyven

Samarbejde omkring SMS-service skal dæmme op for lastbiltyverier - og der er økonomisk gevinst at hente
ITD har sammen med Forsikring og Pension en SMS-service, der skal hjælpe med til at finde stjålne køretøjer. Alle chauffører kan være med og eventuelt få kontante belønninger.

Samarbejdet mellem ITD og Forsikring og Pension er flere år gammelt, men i forbindelse med den seneste stigning i antallet af rapporterede tyverier, er vil man nu genopfriske servicen.

Først tilmelder interesserede sig via mail med angivelse af telefonnummer. Der er også muligt for vognmænd at sende en hel liste med numre på alle chauffører i virksomheden.

Alle disse tilmeldte personer får en SMS straks, ITD modtager en melding om et stjålet køretøj. Hvis man spotter det stjålne køretøj ringer man til et nummer, og chauffører, der opdager stjålne vogntog fra andre vognmand og har bidraget væsentligt til, at vogntoget kommer tilbage til ejeren med gods, får en kontant belønning på op til 25.000 kroner.

- Jo flere chauffører, der er tilknyttet servicen, jo bedre er det for branchen. For på den måde er der endnu flere til at holde øje, skriver ITD på deres hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22