23948sdkhjf

Ny speditionschef hos Nagel Danmark

Med virkning fra 1. september 2015 er Preben Maass udnævnt som Speditionschef hos Nagel Danmark A/S
Med virkning fra 1. september 2015 er Preben Maass udnævnt som Speditionschef hos Nagel Danmark A/S i Vejle med ansvar for National Distribution. Her vil Preben Maass sammen med den øvrige ledergruppe forestå den forsatte optimering og udvikling af den nationale distribution, ligesom han vil have en koordinerende funktion med afdelingerne i Padborg.

Preben Maass er 35 år, gift med Mette og sammen med deres to drenge på 10 og 13 år bosiddende i Bov ved Padborg. Han startede i 1999 som speditørelev i virksomheden, som dengang hed Andreas Andresen A/S og efter endt læretid har han sidenhen været beskæftiget med disponeringsopgaver indenfor såvel national som international transport og spedition.

De seneste 3 år har Preben Maass haft salgs- og kundeansvar indenfor international transport og spedition.

Derudover har Preben Maass siden 2012 været del af bestyrelsen hos Nagel Danmark A/S, først med en post som suppleant og siden 2013 som medarbejder valgt repræsentant til bestyrelsen.

Prebens engagement som bestyrelsesmedlem begrænser sig ikke kun til Nagel, idet han i sin fritid er stærkt engageret i Bov IF, hvor han udover at være aktiv i bestyrelsen, som formand for ungdomsafdelingen også har mulighed for at følge drengenes indsats på boldbanen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.252