23948sdkhjf

NREP lancerer brandet Logicenters

NREP vil med det nye brand udvide og tydeliggøre sin tilstedeværelse på markedet i Norden
NREP lancerer sit Asset Management Team inden for logistik under brandet Logicenters.

- De konstant høje bygnings-specifikationer og fremragende geografiske aftryk adskiller os fra størstedelen af vores konkurrenter. Vi er dedikerede specialister i moderne logistikejendomme med gode placeringer, og vi stræber efter at finde intelligente løsninger for vores lejere, siger Rickard S. Dahlberg, Co-CIO og partner hos NREP.

Som en af de mest aktive udviklere af moderne logistikejendomme i Norden over det seneste tiår, forvalter NREP i dag en af de største ejendomsporteføljer med nøgleplaceringer langs hovedvejene i Norden.

- Vi blev klar over, at med den nuværende skala af moderne logistikplatforme, vi administrerer, er vi nødt til at investere indadtil og øge vores fokus på at blive og forblive på frontlinjen af innovation i branchen. Vi vil også arbejde tættere sammen med vores lejere, kommuner og andre nøglepersoner for at øge vores relevans som en partner, der kan muliggøre deres vækstplaner, siger Jonas Kennerhed, Asset Manager hos NREP.

Porteføljen er i dag på over en million kvadratmeter i Sverige, Danmark og Finland, og målet er at blive den førende leverandør inden for moderne logstik i Norden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218