23948sdkhjf

Danlast åbner afdeling på Sjælland

Positiv udvikling i handlen med nyere brugte lastbiltrækkere og -hængere får Hedensted-virksomheden til at udvide i Greve
Danlast Hedensted udvider forretningen. I dag 1. oktober åbner en ny salgsafdeling i Venstrupparken 10 i Greve.

- Vi har lejet en udstillingsplads ved Lastas i Greve, hvor vi vil sælge nyere brugte lastbiler og trailere, siger Jakob Sørensen, som bliver den sælger, der er ansvarlig for salget for Danlast på Sjælland.

Han har gennemgået to års oplæring hos Danlast i Hedensted, hvor Søren Møldrups godt 30 år lange erfaring i branchen har været med til at gøre Jakob Sørensen flyvefærdig. Med åbningen i Greve kommer Danlast op på samlet to afdelinger, og indtil videre fem ansatte. Og planen er at vækste mere:

- Det kører ganske udmærket og der er blevet mere salg herhjemme. Planerne er, at vi skal udvide og øge salget. Det er derfor, vi tager på Sjælland nu, og hvis vi får det til at fungere, får vi flere folk derovre. Men vi skal kravle før vi kan gå, siger Søren Møldrup, der startede Danlast i 2000.

Den typiske kunde hos Danlast er primært vognmænd med 0-20 enheder. De fleste biler, Danlast sælger, er mellem et og fire år gamle. Men de er svære at få fat i, for brugtmarkedet har udviklet sig meget inden for de seneste par år.

- Vi søger hele tiden de rigtige biler til de rigtige priser, for konkurrencen er hård. Der er mange, der forhandler brugt, og importørerne, som for eksempel Volvo, laver nu også brugtvognscentre. Så der er konkurrence alle steder fra. Men det er sundt, for det betyder jo også, at kunden får de rigtige priser, siger Søren Møldrup.

Danlast sælger ca. 700 brugte enheder i Danmark og til eksport om året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.186