23948sdkhjf

Sociale millioner til Logistikkompagniet

En kombination af innovative logistikkoncepter og en bevidst indsats for det rummelige arbejdsmarked sikrer Logistikkompagniet en millioninvestering fra Den Sociale Kapitalfond
Siden etableringen i 2009 har Logistikkompagniet markeret sig på det danske marked med en række nyskabende koncepter og arbejdsmetoder inden for lager og logistik.

Udover introduktionen af såvel arbejdsmetoder, priskalkulationer og innovativt software til markedet har ledelsen arbejdet målrettet på at udvikle en virksomhedskultur, der sikrer udsatte borgere en vej ind på arbejdsmarkedet.

Logistikkompagniet har knækket koden med, hvordan personer uden for arbejdsmarkedet kan komme succesfuldt i beskæftigelse igen. Ved hjælp af et særligt opkvalificeringsforløb, og en unik teamleder-tilgang til logistikarbejdet, sikres en usædvanlig kombination af høj effektivitet og stærk stabilitet i produktionen sammen med en høj grad af inklusion og trivsel blandt medarbejderne.

Kombinationen af skarpe logistikkompetencer og en bevidst CSR-politik har skabt så positive resultater, at Den Sociale Kapitalfond nu vælger at investere millioner i virksomheden.

2014 bød på store udfordringer og et underskud på 2,5 millioner kroner, men med en effektfuld turn-around har ledelsen i 2015 bragt virksomheden tilbage på vækstkurven i form af øget omsætning, beskæftigelse, nye kunder, rentabilitet i driften og et revitaliseret management team. Det er denne positive udvikling, som Den Sociale Kapitalfond understøtter med sin investering.

– Den Sociale Kapitalfond investerer i virksomheder, der forener social og forretningsmæssig succes og skaber nye muligheder for udsatte grupper. Det kan Logistikkompagniet. Virksomheden er god til at opkvalificere udsatte ledige og ansætte dem i takt med at virksomheden vokser. Logistikkompagniet er Den Sociale Kapitalfonds sjette investering og føjer sig til rækken af spændende eksempler på, hvordan små og mellemstore virksomheder i Danmark kan tage et særligt socialt ansvar og samtidig tjene penge, siger Gurli Martinussen, der er direktør i TrygFonden og formand i Den Sociale Kapitalfond.

Gazelle, vækst og effektivisering
Logistikkompagniet har været i konstant vækst, og samtidig med virksomhedens fem års fødselsdag i 2014 fik stifter og adm. direktør Carsten Moberg overrakt Børsens Gazelle-pris.

Adm. direktør i Logistikkompagniet Carsten Moberg har høje ambitioner og ser investeringen op til tre millioner fra Den Sociale Kapitalfond som en markant mulighed for at sikre kunderne forudsigelige omkostninger, høj kvalitet og et arbejdsklima i top.

- På omsætningssiden går vi efter at blive Gazelle-virksomhed igen. At kombinere vækst med socialt ansvar og entreprenørskab er hele ideen med Logistikkompagniet, og i Den Sociale Kapitalfond har vi fundet en partner, som vil medvirke til at udvikle forretningen og fortsat sikre vores sociale profil. Det kommer vores kunder til gode, det kommer en masse marginaliserede personer til gode, og vi kan levere et kvalitetsprodukt til vores loyale kundeportefølje, fastslår administrerende direktør Carsten Moberg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203