23948sdkhjf

Ny filialdirektør for Scania Finans

Svenske Filip Högfeldt er flyttet fra Stockholm til Ishøj for at blive ny filialdirektør i Scania Finans. Han er samtidig indtrådt i ledelsen i Scania Danmark.
PORTRÆT . Filip Högfeldt er den 1. oktober startet som filialdirektør i Scania Finans i Danmark. Han kommer fra en stilling som Insurance Manager i Scania Finans AB, der dækker de nordiske lande og Baltikum.

Filips ansættelse i Danmark betyder en styrkelse af salget i Scania Finans. Hans forgænger i stillingen, Michael Fries, har som nyudnævnt salgsdirektør i Scania Finans overladt meget af det administrative arbejde til Filip for at hellige sig salget.

De to øvrige sælgere i Scania Finans er Peter Søndergaard og Carsten Dyhr. Dertil kommer to administrative medarbejdere Sanne Mathiassen og Melene Karlsen. I alt beskæftiger Scania Finans nu seks medarbejdere.

- Målet for Scania Finans er stadig det samme: At finansiere og forsikre Scania lastbiler; men nu skal der sættes fokus på salget, siger Filip Högfeldt.

- Scania Finans skal være det naturlige valg for alle Scania-ejere. Vi skal gøre det muligt for alle, der ønsker at køre i en Scania, at få en fornuftig finansiering og forsikringsløsning.

- Vi forventer ikke at finansiere alle de Scania’er, der kommer på markedet. Der kan være mange grunde til, at vognmændene vælger en anden løsning end Scanias; men vi skal være med i vognmandens overvejelser.

Arbejder med samme værdier

- Vi vil gerne tage hånd om vores kunder. Primært fokuserer vi på at finansiere kundens Scania-køb, men det kan hænde, at vi finansierer kundens trailere og lastbiler af andre mærker.

- Det gælder også, hvis vognmanden investerer i lastbiler, der kører på gas eller andre alternative brændstoffer. Netop sådanne miljøvenlige køretøjer er et stort satsningsområde for Scania i disse år - og det støtter vi 100 procent ved at tilbyde attraktive finansieringsløsninger til sådanne køretøjer.

- Faktisk vil vi gerne præmiere og støtte vognmænd, der satser miljørigtigt, da vi også giver fordelagtige forsikringsløsninger til fordelagtig pris, når en vognmand vælger at købe en Scania med en Ecolution-pakke.

- Det er klart, at det spiller ind i vores tilbud, når vores kunder arbejder med de samme kerneværdier som Scania.
Filip Högfeldt ser gerne, at Scania Finans i Danmark lancerer nye produkter. Han forventer derfor, at et produkt som GAP Forsikring (Guarantee Asset Protection) også snart kan tilbydes i Danmark.

- Vi tilbyder det allerede i Sverige og Finland, men også i andre lande som Tyskland, Frankrig og Storbritannien.

- Jeg vil gerne arbejde for at introducere andre typer af finansielle produkter; men først skal jeg lære det danske marked at kende bedre. Jeg er netop flyttet til Danmark og er startet i mit nye job den 1. oktober.

Filip har allerede opdaget, at der er forskelle i de finansieringstilbud, som danske og svenske vognmænd foretrækker.

- I Danmark foretrækker de fleste finansiel og operationel leasing, men i Sverige er lån mest populært.

Attraktiv samarbejdspartner

Ellers vil Filip arbejde for at fastholde Scania Finans som en effektiv og attraktiv samarbejdspartner, der er kendt for sine hurtige beslutningsprocesser.

Filip er udmærket klar over, at finanskrisen har været hård ved vognmandsbranchen i Danmark. Derfor vil han gerne slå et slag for Scania Finans’ mission: at være ”The Natural Choice”.

- Scania Finans altid skal stå ved kundernes side - både i gode og dårlige tider.

Sveriges ældste

- Vi er Sveriges ældste finansieringsvirksomhed, fortæller Filip Högfeldt.

- Scania Finans blev stiftet i 1947. I dag er Scania Finans AB en af Scania Financial Services 15 forretningsenheder. Scania Financial Services er til stede i hele verden og dækker 50 markeder. I alt finansierer Scania Financial Services materiel for mere end 60 milliarder kroner og beskæftiger over 700 medarbejdere globalt.

Scania Finans AB har cirka 70 ansatte og finansierer transportmateriel for omkring ni milliarder kroner.

Artiklen er en del af temaet Portræt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078