23948sdkhjf

Ro på bagsmækken hos Fyns Kran Udstyr

Efter et par svære år er der atter sorte tal på bundlinjen hos Fyns Kran Udstyr. Der er kommet ro på, og nu er man klar til nye markeder
Da Carsten Møller Sørensen satte sig i direktørstolen hos Fyns Krans Udstyr for tre og et halvt år siden satte han gang i det, der er endt med at være en decideret turnaround. Det er lykkedes og i dag er der atter sorte tal på bundlinjen, skriver finans.dk.

Ifølge direktøren handler en turnaround om nogle helt basale ting.

- I første omgang handler det om at forholde sig til den virkelige verden, og hvad der egentlig er vores udfordring. Den har i høj grad været at skabe noget tillid omkring vores forretning. Det vil sige banker, leverandører, medarbejdere og så videre - og sikre os, at der er ro på bagsmækken. Og det er det, vi i høj grad har fået fuldendt i løbet af 2014, fortæller han til Finans.dk.

I arbejdet på at skabe tillid peger Carsten Møller Sørensen på firmaets udgifter, hvor omkostningsbasen har ligget for højt. I dag er den reduceret med 10 procent.

Med ro på bagsmækken er Fyns Kran Udstry gearet til fremtiden, hvor man på sigt arbejder på at komme ind på livet af offshoresektoren, men den er langt fra den eneste.Stort set går man efter mere eller mindre hvad som helst inden for flere områder af den samlede industri, samt kunder inden for byggeriet og transportsektoren.

Fyns Kran Udstyr har i dag afdelinger i Odense, København, Esbjerg og Aalborg og beskæftiger i alt 90 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093