23948sdkhjf

Plads bag rattet til store og små

Iveco i Norden har fundet en løsning, så der er plads til chauffører af alle størrelser bag rattet.
For at sikre optimal siddekomfort for chaufførerne, uanset størrelse, har Iveco udvidet lastbilssædets indstillingsmulighederne. Iveco i Norden har udviklet et nyt sædekonsol, som udvider justeringsmulighederne. Med det nye konsol monteret passer førersædet i en Iveco Stralis Hi-Way til både Fy og Bi - og alle andre chauffører.

Den nye sæde-løsning er en mulighed, som Iveco-kunder kan vælge, når de bestiller en ny Iveco.

Iveco-forhandleren IM Jensen & Bache i Padborg har monteret det i to nye Iveco Stralis 560 hk lastbiler til vognmandsfirmaet H & E Sejersen Transport i Lille Skensved ved Køge.

- Det har virkelig hjulpet, siger Jørgen Jensen, der er kørende disponent hos H & E Sejersen Transport.

Udover at disponere tankvognene hos transportvirksomheden i Lille Skensved, står han også for indkøb af lastbiler og trailere. Derfor var han interesseret i at finde en løsning på de pladsproblemer, som nogle af chaufførerne oplevede i de nye Iveco Stralis Hi-Way, der blev leveret før sommerferien.

Jørgen Jensen kom i dialog med Ivecos testchauffør og konsulent Jørgen Andreassen, som anbefalede løsningen med den nye konsol, som sænkede højden med 5-6 centimeter. Dermed kunne chaufførerne igen få luft under sæderne og føle sig på højde med chauffører i andre biler med hensyn til kørselskomfort.

Opfylder et ønske

Ivecos marketing- og productmanager, Jan Nørskov Pedersen, siger, at den nye konsol opfylder et ønske hos de vognmænd og chauffører, som har haft svært ved at komme ubesværet på plads, når de har skullet ind eller ud af deres bil - eller finde en behagelig kørerstilling bag rattet.

- Der er ikke tale om en løsning, alle kan have glæde af, men beregnet til at tilfredsstille store og små chaufførers pladsbehov bag rattet, og når de skal ind og ud

Sædet er fremstillet hos den tyske sædeproducent Isringhausen og passer til alle Iveco Stralis-modeller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094