23948sdkhjf

Ny tachograf på markedet

Tachografen EFAS 4 kommer nu til Danmark.
En tachograf fra Østrig vil nu søge lykken på det danske marked. Det er EFAS 4, som i en årrække har kunnet fås på en række markeder i Central- og Østeuropa. EFAS 4 lanceres af datavirksomheden Solutionweb, som har mere end ti års erfaring som leverandør og udvikler af sofwareprogrammer til transportbranchen.

- Vi er utrolig stolte af at blive valgt som forhandler af EFAS 4, siger udtaler adm. direktør Douwe Hoekstra fra Solutionweb.

- Vi har med vores mange års erfaring i branchen løbende lyttet til transportvirksomhedernes behov i forbindelse med tachografproduktet. EFAS 4 imødekommer mange af de behov, som branchen efterspørger. Det gælder for eksempel den indbyggede funktion "pause husker", som hjælper chaufføren med at overholde kørehviletidsregler, et-minuts reglen og mulighed for selv at bestemme "pause" eller "andet arbejde" ved tænding. Desuden er tachografen kompatibel med alt tredjeparts udstyr på markedet.

- Endnu er fordel er, at man selv kan foretage den basale service såsom at skifte printer eller batterier uden at skulle re-kalibrere apparatet.
Solutionweb tilbyder et års "tachoduo" abonnement til indsamling, opbevaring og rapportering af data.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109