23948sdkhjf

Nemt at plukke i mellemhøjden

UniCarriers udvider sit sortiment af ordreplukkere, der arbejder på op til 3,4 meters højde.
Af alt arbejde på et lager er ordreplukning det mest omkostningskrævende og arbejdskraftintensive. Virksomheder er derfor meget interesserede i at forbedre deres ordreplukning.

Det er nu muligt med en ny EPL plukketruck fra UniCarriers. Den arbejdet hurtig med en standardhastighed på 9 km/t og en high-speed option på 12 km/t. Plukkeren har en løftekapacitet på 1.000 kg og kan får i to versioner: til plukning op til 2.800 mm eller 3.400 mm højde. Plukketrucken kan plukke både fra stativer og paller.

EPL 100 har flere nyskabende ergonomiske funktioner, der forbedrer arbejdsindsatsen og reducerer førerens træthedsniveau. Det gælder for eksempel muligheden for at placere og indstille betjeningselementerne individuelt for hver fører. Endvidere giver det lave trin nem og bekvem adgang til trucken. Et polstret gulv reducerer niveauet af træthed betydeligt.

Sikkerhed på enhver højde

Udover at forbedre selve ordreplukningen har EPL 100 også en meget høj sikkerhed. Før starten logger operatøren ind på en "on-board computer" med en personlig PIN-kode. En sensor i gulvet registrerer, om føreren er om bord. Først da kan trucken startes.

EPL 100 udstyret med en "vandre" funktion, så det er muligt for operatøren af gå ved siden af trucken og betjene den fra gulvet.

Andre valgfrie sikkerhedsfunktioner er et loftgitter og en side-gates. Sensorer registrerer, om side-gates er slået ned, når der arbejdes i en højde over 1,2 meter. Hvis de ikke er lukkede i denne højde, kan platformen ikke løftes yderligere.

EPL 100 kan også tilsluttes et flådestyringssystem og forbindes til en fjernbetjening.

Begge modeller er tilgængelige fra januar 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141