23948sdkhjf

Nye begrænsningsregler for speditørerne

NSAB 2015 træder i kraft til årsskiftet. Der er ændringer i speditørernes transportansvar og ny ansvarsfordeling, når der læsses og losses.
Nordisk Speditørforbund har netop sendt NSAB 2015 på gaden. Reglerne træder i kraft ved årsskiftet; men hvad er der nyt? Hvilke ændringer er det i de nye regler?

Det kan man blandt andetn få svar på, når advokatfirmaet IUNO indkalder til morgenmøde(gå-hjem-møde på onsdag den 2. december 2015 i København (om morgenen) og i Kolding (om eftermiddagen).

- På mødet vil vi stille skarpt på de forhold, som transportvirksomheder og transportkøbere bør være opmærksomme med de nye regler, siger Aage Krogh, advokat, partner.

- Vi vil forsøge at give et nemt overblik over de ændringer, der er i den nye NSAB-version. Vi dykker også ned i de dele af NSAB 2015, hvor der - efter vores opfattelse - stadig er behov for at lave tillægsklausuler.

På mødet kommer advokaterne særligt ind på:
• Speditørens transportansvar og de nye begrænsningsregler
• Læsning og losning - ny ansvarsfordeling
• Forsinkelsesansvaret
• Oplagring og logistikmæssigt ansvar
• Afsenders forpligtelser i forhold til emballage og oplysninger om godset

Tid og sted

Arrangementet er gratis og holdes både i København og Kolding samme dag, nemlig den 2. december 2015.

I København foregår mødet på advokatfirmaet IUNO's kontor i Njalsgade 19, 2300 København S. Mødet varer fra kl. 9:00 til kl. 11:00. Der bliver serveret kaffe, te og let morgenmad fra kl. 8:30.

I Kolding foregår mødet på Hotel Scandic, Kokholm 2, 6000 Kolding. Mødet varer fra kl. 15:00 til kl. 17:00. Der bliver serveret kaffe, te, kage og frugt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281