23948sdkhjf

DHL blandt de bedste

DHL Express er kåret som Danmarks femte bedste arbejdsplads.
Organisationen bag Great Place to Work har netop afsløret, hvilke virksomheder i Danmark - og i udlandet - der er de bedste i deres kategori. I år er DHL Express kommet ind som nummer 5 i Danmark blandt store virksomheder med flere end 500 medarbejdere.

Forklaringen skal ifølge firmaets danske direktør findes i en flad organisation, hvor feedback og anerkendelse er blevet normen.

- Når vores medarbejdere bedømmer os højt, er det fordi, vi på alle planer gør rigtig meget ud af tydeligt at afstemme vores forventninger til hinanden og måle på arbejdsindsatsen, siger adm. direktør Claus Lassen fra DHL Express.

- Alle vores kundeservicemedarbejdere har for eksempel meget vide beføjelser for at komme kunderne i møde, hvis der er problemer med en levering.

- Den form for ansvar og tillid betyder alverden for den enkelte i hverdagen.

- Endelig har vi også en meget positiv og anerkendende måde at give feedback til hinanden. Det er faktisk atypisk blandt transport- og logistikvirksomheder, hvor der ofte kan herske en tung ånd og ledelsesstil, og en idé om, at det, der virkede i går også virker i dag.

Metoden til at finde frem til de bedste arbejdspladser er udviklet af Great Place to Work i San Francisco. Organisationen står bag kåringer blandt 7.000 virksomheder i 51 lande. Der lægges især vægt på de fem parametre:
1. troværdighed,
2. respekt,
3. retfærdighed,
4. stolthed og
5. fællesskab.

I Danmark er 127 virksomheder i år med i opløbet om at kunne kalde sig Danmarks Bedste Arbejdsplads 2015.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172