23948sdkhjf

Pallestabler i 11 versioner

Toyota introducerer en ny stabler-serie i så mange varianter, at der findes én model til enhver opgave.
Staxio P-serie. Sådan hedder den nye stabler-serie fra Toyota Material handling. Den er netop blevet introduceret på markedet og fås i 11 forskellige versioner med kapaciteter fra 1,2 til 2,0 ton.

- De er smidige og yderst fleksible. De er designet til intensiv horisontal transport og stabling, siger produktchef Thomas Rørbech Svendsen. Med de mange modeller findes der en model til enhver opgave.

- Nogle af modellerne har faste støtteben til håndtering af åbne paller, mens andre har initial-løft til brug på ujævne gulve og ramper. Herudover har vi en bredsporet model, der kan håndtere forskellige pallestørrelser, og to modeller til dobbeltstabling, hvor den ene er en speciel smal version til intensive af- og pålæsningsopgaver.

Staxio P-serien fås med løftehøjder på helt op til seks meter og en kørehastighed på 10 km/t til meget hurtig materialehåndtering.

Ergonomi og sikkerhed

Serien er bygget op omkring føreren med et lavt støjniveau, lav vibration, 180 graders elektronisk styring med et ergonomisk manøvrehåndtag og justerbar styrearmshøjde, som gør det til en fornøjelse at arbejde med den nye serie truck.

Sikkerheden er forbedret med Totalview konceptet, der giver et fremragende udsyn igennem masten til gaffelspidserne, uanset hvilken højde, der arbejdes i.

Førerbeskyttelsesløsningerne omfatter sammenklappelige sidebeskyttelsesbøjler, fast sidebeskyttelse eller ryglæn samt hastighedskontrol i sving. Alt sammen noget, der fremmer en smidig og sikker godshåndtering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189