23948sdkhjf

Vognmænd vil selv sammenligne fordele

Agersted Vognmandsforretning i har købt to Scania'er - men kun den ene er med Ecolution
Agersted Vognmandsforretning har for nyligt fået leveret to Scania R450LA6x2 opbygget som sættevognstrækkere. Den ene er med pakken Ecolution. Det er den anden ikke.

- Vi har valgt kun at købe den ene med Ecolution, så vi kan sammenligne de to køretøjer og selv se, hvad vi får ud af det, siger Per Nyrup Jensen, som sammen med Per Søndergaard, er indehaver af Agersted Vognmandsforretning.

- Det er godt nok ikke den samme type kørsel de to biler skal køre, men det giver alligevel et godt billede af udbyttet.

- Vi har allerede én bil med chaufførcoaching, som er en del af Ecolution pakken. Dét rykkede rigtig meget i det første stykke tid, men da de gode vaner var blevet en del af chaufførens hverdag, valgte vi at flytte chaufførcoaching over til en af de andre chauffører.

- Vi er meget imponerede over, hvor godt det virker. Man kan tydeligt se på tallene, vi får fra Scania, at der er behov for coaching, konkluderer de to vognmænd, som nu selv vil foretage sammenligningen med to ens opbyggede biler.

Køber hos Stiholt

Agersted Vognmandsforretning har købt bilerne hos Im. Stiholt i Sæby, der er den lokale Scania-forhandler. Det har de valgt at gøre, fordi de har en rigtig god kontakt til værkstedet og servicehallen med de lange åbningstider.

- Vi får en super-service, sige de to x Per.

- Hvis noget går i stykker, får vi hjælp nu og her. Hvis det kan vente til i morgen, så gør vi det; men der er altid vejledning at få.

- Vi vil gerne fremhæve John, Morten og Peter, som er henholdsvis vagthavende mekanikere i Servicehal og værkfører hos Stiholt. De ved, hvad de snakker om. Derfor vi bliver ved med at komme hos Stiholt, slutter indehaverne af Agersted Vognmandsforretning, der beskæftiger 16 medarbejdere og har 13 biler.

Agersted Vognmandsforretning dækker alle transportopgaver fra kørsel med gardintrailer, gylletrailer, tiptrailer og trucktrailer til udlejning af containere, levering af sand, grus og skærver, samt alt forefaldende arbejde med gummiged.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221