23948sdkhjf

Opfordring: Tag flere praktikanter!

- Det er en stor fejl, at erhvervslivet ikke er mere åbne og modtagelige over for de unge, der viser interesse, mener direktør Mogens Therkelsen.
Hyppigt skrives det om, at praktikanter ikke har mulighed for at komme i erhvervspraktik ude i virksomhederne. Det ser direktør Mogens Therkelsen som en stor fejl. Transport & logistikfirmaet H. P. Therkelsen A/S, Padborg, har netop haft to praktikanter til. Hermed kommer man op på fem i alt i år.

- Under deres ophold kommer de rundt og ser, hvad en moderne transport- og logistikvirksomhed indeholder, og hvilke muligheder de har for at komme i lære, og senere bruge denne uddannelse som et springbræt til rigtig mange muligheder, fortæller direktør Mogens Therkelsen.

- I erhvervslivet taler vi ofte om manglende arbejdskraft. Praktikanterne ser vi som potentielle, fremtidige medarbejdere. Derfor er det en stor fejl, at mange virksomheder ikke åbner deres dørene for de unge mennesker.

- Derfor lyder min opfordring: Tag nu og åben dørene og vis interesse for de unge mennesker.

Sjovt og spændende

- Alle de unge mennesker, som vi har haft på erhvervspraktik i virksomheden, er taget herfra med en positiv oplevelse, siger driftsleder Flemming Radoor hos H. P. Therkelsen.

- Vores to seneste praktikanter - Christoffer Adsersen og Peter Grube Hansen - har været så glade, at de selv er kommet med følgende udtalelse:

”Vi synes, at ugen ved HPT har været sjov og spændende. Det har været interessant at komme ud i erhvervslivet og få et godt indblik i, hvad det vil sige at være speditør. I de afdelinger, vi kom, har personalet taget rigtig godt imod os. Alt i alt en fantastisk og lærerig uge ved HPT!”.

Hos H.P. Therkelsen er man utrolig glade for at få så godt et skudsmål fra de unge. Det er guld værd i fremtiden, hvor man forudser, at det bliver svært at få flere unge til at interessere sig for transport og logistik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101