23948sdkhjf

Thortrans vil hjælpe samfundets svage

Thortrans har en ambition om at hjælpe de svage i samfundet og gøre en forskel både lokalt og internationalt
Møbeltransportfirmaet Thortrans har 43 år på bagen. Det var Thorbjørn Kristensen, der dengang slog dørene op - og da han i halvfemserne blev ramt af sygdom, tog hans sønner Henrik og Lars over. I dag er det stadig dem, der står for driften.

Det skriver Randers Amtsavis.

Hos Thortrans gælder ikke kun om at komme fra A til B. Det handler ikke bare om de perfekte leverancer, Det handler også meget om måden at gøre det på, og hvordan man som stor lokal virksomhed kan være en aktiv medspiller i lokalområdet. Her skiller Thortrans sig for alvor ud.

- Efter sommerferien begyndte vi at reparere og lave paller. De, der arbejder her, er socialt udsatte, som har haft en lang vej til arbejdsmarkedet, men dem giver vi en chance. Her får de en mentor at arbejde sammen med, og vi har rigtig gode erfaringer med dette arbejde, siger han.

Ikke bare har palleafdelingen gode økonomiske udsigter, men den resulterer faktisk i fastansættelser. Og det er ikke fordi, Thortrans kun tager de personer, der har lettest ved at komme tilbage i job. Faktisk har de en gående lige nu, som ikke har været på arbejdsmarkedet i 36 år, fordi han har afsonet en længere fængselsdom.

Thortrans har fastansat 29 medarbejdere, som er begyndt i praktikanter i virksomheden.

Kilde: Randers Amtsavis

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375