23948sdkhjf

Nyt trailerværksted på Aarhus Havn

I dag åbner Trepco A/S - Trailer Repair Company - på Aarhus Havn.
Den 1. december åbner nyt trailerværksted på den kendte lokalitet, Østhavnsvej 35 på havnen i Aarhus. Det nye værkstedsselskab hedder Trepco A/S, hvilket er en forkortelse for Trailer Repair Company.

Værkstedet vil primært varetage service og reparation af containerchassisser, men kan også foretage andre typer af reparationer. Ivan Christiansen, som har mange års erfaring i trailerbranchen, er ansat som værkfører, og han har de seneste måneder haft travlt med at indkøbe nyt værktøj og inventar.

Ivan får snart selskab af flere ansatte, som alle er erfarne trailermekanikere. Fra mandag d. 7. december vil det nye selskab med seks mand være i fuld drift.

- Det er vores overbevisning, at vi med vores erfaring kan drive et effektivt værksted, med fokus på høj kvalitet, siger Anders Bahn Christiansen, den ene af de to ejere.

- Beliggenheden helt perfekt for de mange brugere af containerterminalen i Aarhus – ikke mindst når indgangen til APM Terminals snart flytter tilbage til Østhavnsvej¸ siger Frank Kruse-Jensen, den anden af de to ejere.

Værkstedet består af fire baner, hvoraf de tre er med værkstedsgrav og en enkelt med et opretterspor. I bygningen findes endvidere synshal (SB Bilsyn) og vaskehal (Megawash).

Ejerne af selskabet er gamle kendinge i branchen: De drev nemlig værksted på adressen indtil for tre år siden, hvor aktiviteterne blev udliciteret til en ekstern partner.

Allerede på fredag den 4. december slår det nye værksted dørene op for en uformel reception kl. 13.30-15.30 for kunder, forretningsforbindelser og venner af huset, hvor der vises rundt og serveres lidt til ganen fra den til lejligheden hidkaldte pølsevogn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391