23948sdkhjf

Årets opbygning - også i 2016

MCH Messecenter tager Årets Opbygning med til Vestfyn Trækker i maj.
Arrangementet Årets Opbygning kommer til Vestfyn Trækker 2016 den sidste weekend i maj. Det har MCH Messecenter besluttet i samarbejde med VBG, der står for messen Vestfyn Trækker.

- Arrangementet vil komme til at foregå som på Transportmessen i Herning, fortæller Betina Engholm, projektleder i MCH Messecenter Herning.

- Opbyggerne, der udstiller på Vestfyn Trækker, kan indstille tre opbygninger hver til konkurrencen. Et dommerpanel vil gennemgå alle opbygningerne og udvælge tre til finalen, som publikum så kan stemme om messen.

- Om søndagen vil vi kåre Årets Opbygning på Vestfyn Trækker. De indstillede opbygninger vil stå rundt omkring på standene, hvor publikum kan studere dem nøjere.

Stor succes

- Vi glæder os rigtig meget til at holde Årets Opbygning igen, siger Betina Engholm.

- Det var en stor succes på Transportmessen i foråret, hvor vi holdt det for første gang. Jeg er sikker på, at det også vil blive en succes på Vestfyn Trækker.

- I vognmands- og transportbranchen er der et stort fokus på opbygninger. Derfor ønsker vi, at det skal være en årlig tilbagevendende begivenhed, siger Betina. Derfor kommer arrangementet igen - også på Transportmessen i Herning i 2017

Artiklen er en del af temaet Vestfyn Trækker 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111