23948sdkhjf

Ny topchef i Scan Global Logistics

Jesper Nielsen overtager fra 1. februar rollen som Group CEO for Scan Global Logistics
At Jesper Nielsen skulle overtage stillingen som Group CEO for Scan Global Logistics blev planlagt allerede sidste år. Hans udnævnelse er en styrkelse af ledelsen hos Scan Global Logistics, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Afgående CEO Henrik von Sydow står til at skulle overtage formandsposten i bestyrelsen efter Esben Bay Jørgensen.

- Jeg er både glad og stolt over, at vi har kunnet tiltrække Jesper Nielsen til posten. Jesper har en international karriere bag sig og bidrager ikke mindst med en bred erfaring både inden for branchen og for ledelse, men han har også en betydelig indsigt i kunde- og partnerforhold. Jeg er overbevist om, at Scan Global Logistics vil fortsætte den succesfulde udvikling under Jespers ledelse, siger Henrik von Sydow, ny bestyrelsesformand for Scan Global Logistics A/S.

Jesper Nielsen er 43 år og har i de seneste ti år varetaget flere lederstillinger hos DHL Global Forwarding, senest som CEO for Norden og Baltikum med ansvar for en omsætning på over 800 millioner Euro og 800 medarbejdere. Før DHL, bestred Jesper Nielsen flere ledende stillinger i USA, Europa samt Kina.

- Jeg glæder mig meget til at overtage rollen som Group CEO for Scan Global Logistics. Under Henrik von Sydows ledelse, har virksomheden undergået en markant positiv transformation og jeg vil tilstræbe at fortsætte denne bæredygtige vækst. Vi vil cementere vores position som et troværdigt og agilt alternativ til de store multinationale speditører. Min erfaring og baggrund passer ind med vores indsats for en fortsat styrkelse af vores løfter om øget værdiskabelse til gavn for vores kunder, siger Jesper Nielsen, Group CEO, Scan Global Logistics.

Henrik von Sydow overtager posten som bestyrelsesformand fra Esben Bay Jørgensen, medstifter og partner i investeringsselskabet BWB Partners, der ejer aktiemajoriteten i SGL. Esben Bay Jørgensen vil fortsætte som næstformand i bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125