23948sdkhjf

Kuehne + Nagel lander i København

Transportkæmpen rykker til København og cementerer lufthavnen som knudepunkt for godstransport i Nordeuropa
Den internationale transportgigant Kuehne + Nagel er rykket ind i Københavns Lufthavn.

Det skriver Berlingske.

30 medarbejdere er begyndt i Københavns Lufthavn pr. 1. februar, og selskabet har en klar forventning om at ansætte flere folk allerede i år og næste år.

Kuehne + Nagel er den næststørste luftfragtspeditør i verden, og det vil få stor betydning for lufthavnen, at så stor en spiller slår sig ned.

- Selv om luftfragten kun udgør én procent af den samlede fragtmængde, så udgør den 32 procent af den samlede værdi af Danmarks handel med udlandet, siger kommerciel direktør i Københavns Lufthavn, Peter Krogsgaard, til Berlingske.

Tilgangen af Kuehne + Nagel bekræfter den succes som Københavns Lufthavn oplever i disse år, og med mere end 370.000 tons luftfragt i 2015 og en stigning på mere end 20 procent siden 2010 er der for alvor kommet gang i luftfragten.

- Vi forventer minimum den samme vækst de kommende år, men væksten kan også blive væsentlig større, når det lykkes at trække fragten fra de andre nordiske lande her til Københavns Lufthavn, siger Jens Davidsen, Kuehne + Nagels danske luftfragtsdirektør.

Kilde: Berlingske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125