23948sdkhjf

Ny formand for Dansk Kran Forening

Fin Vandborg, direktør i BMS, blev valgt som ny formand for Dansk Kran Forening på den årlige generalforsamling
Dansk Kranforening, der blev stiftet for tre år siden, efter at en række af kranvognmændene valgte at forlade Dansk Byggeri, har netop haft den årlige generalforsamling, og her blev der sammensat en ny bestyrelse med en ny formand.

Ny i bestyrelsen er Elsebeth Gunderlund Dall, Gunderlund A/S. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Peter Stenberg, Stenberg Transport A/S, Jens Dissing, Aarhus Havn, Jens Kristoffersen, Palfinger Danmark A/S, Jan Eggert, JMM Group A/S og Jesper Vindum, Brdr. Markussens Maskinfabrik A/S.

Som bestyrelsessuppleanter blev valgt: Den afgående formand Torben Skab, NKU, Henrik Palle, Palles Kraner ApS, Lars Skak, Skak’s Specialtransport A/S og Kristian Holst, Liebherr Danmark A/S.

Den afgående formand Torben Skab berettede om et aktivt 2015, hvor Dansk Kran Forening har afholdt en række temadage samt en stor sikkerhedskonference for medlemmer og udvalgte gæster.

Samtidig er der blevet etableret god kontakt og dialog til en række relevante myndigheder. De emner der har været behandlet har alle haft relation til sikkerhed med kranarbejdet.

Foreningen har også i stigende grad leveret syns og skønsmænd til fagsretslige sager.

Dansk Kran Forening har eksisteret i 3 år, og der er nu, med en medlemsskare på 60 virksomheder, bredt og dybt sammensat inden for kranbranchen, skabt gode rammer for en videre udvikling. Den nye formand Fin Vandborg har da også meldt ud, at han og bestyrelsen i 2016 vil arbejde på at udvide serviceniveauet overfor medlemmerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078