23948sdkhjf

Sort plet får det røde kort

Det farlige kryds ved Vester Boulevard og Park Boulevarden i Randers, lige ved stadion, skal bygges om. Krydset får det røde kort af Vejdirektoratet på grund af flere uheld
Entreprenøren er netop begyndt på de indledende forberedelser, hvor de ledninger, der ligger i jorden, skal flyttes, inden en større ombygning går i gang ved krydset Vester Boulevard og Park Boulevarden i Randers. Krydset skal bygges om, fordi mange bilister, der skal svinge til højre, overser cyklisterne.

Vejdirektoratet nedlægger de eksisterende cykelstier de sidste 40 meter hen mod krydset på både Vester Boulevard og Park Boulevarden. Det gør bilister og cyklister mere opmærksomme på hinanden, fordi de skal deles om pladsen.

- Min egen erfaring som cyklist er, at når cyklister og biler bliver blandet i samme spor, passer man bedre på hinanden. Man kører ikke efter sin ret, men tager hensyn til de andre og passer bedre på, siger Peter Lund Hansen, projektleder i Vejdirektoratet.

Vester Boulevard og Park Boulevarden bliver udvidet, for at gøre plads til nye heller, der adskiller vognbanerne. Hellerne gør det mere sikkert at krydse vejene for fodgængere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078