23948sdkhjf

Interfjord køber op i Kronjylland

Delta Spedition A/S i Randers bliver en del af samarbejdet i Interfjord pr. 1. marts
Pr. 1. marts 2016 overtager Interfjord alle medarbejdere og aktiviteter i Delta Spedition A/S i Randers. Også virksomhedens 4.000 m2 store logistikcenter bliver en del af koncernen.

Delta Spedition er startet af Lars Borup og Steen Taudal i 1985 og beskæftiger i dag 8 ansatte. Virksomheden har i dag et logistikcenter på 4.000 m2, og formidler en bred vifte af nationale og internationale transportprodukter til og fra Europa samt sø- og luftfragtløsninger world wide.

Lars Borup og Steen Taudal har i længere tid overvejet et generationsskifte, så da Interfjord henvendte sig, var der ikke langt fra tanke til handling. De to stiftere vil fortsætte som daglige ledere i Randers-afdelingen.

Interfjords ledelse ser store fremtidsmuligheder i, at Delta Spedition bliver en del af koncernen. Man har nemlig længe skelet til Østjylland som et marked, der er helt oplagt at bevæge sig ind på.

- Vi slår meget på at være til stede lokalt hos kunderne og vil gerne skille os lidt ud i forholdt til konkurrenterne. Det mest oplagte ville måske være at etablere sig i Aarhus, men vi har valgt at etablere os i yderområderne, for der er også et marked derude, siger administrerende direktør i Interfjord, Jens Holmgaard Pedersen, og fortsætter:

- Randers skal være bindeled for vores yderområder, og vi ser et stort potentiale i den placering, som vil være et helt nyt markedsområde for os. Samtidig får vi et nyt og moderne logistikcenter, som gør, at vi i kan operere med kortere deadline på vores kurerservice til for eksempel Viborg og Silkeborg.

Han bekræfter, at det er ledelsens intention yderligere at udvikle og vækste på forretningen, som Delta Spedition har dyrket op. Ejere og personale i Delta Spedition er nemlig en vigtig del af Interfjords fremtidsplaner, og med købet af hele virksomheden, herunder også den 20.000m2 store grund og de mere end 4.000m2 bygninger, vil man satse målrettet på en fortsættelse og en yderligere udbygning af aktiviteterne i hele området Kronjylland, Djursland samt Århusegnen.

- Indtil nu har Delta Spedition levet meget på deres gode ry fra mund-til-mund, og derfor har forretnings-niveauet ligget lidt i dvale. Men vi er lidt mere offensive på det opsøgende salg, og der er mange synergier mellem os. Vi har begge nogle stærke produkter på hylderne, og vi håber at komme ind og give et wake-up call, så vi kan udnytte potentialet i både eksisterende og kommende kunder i området, siger Jens Holmgaard Pedersen.

Han startede Interfjord i Glyngøre i 1990 som et familie-aktieselskab, hvor baglandet fungerede som investorer men ellers ikke tog aktiv del i virksomheden. I 2007 valgte han endeligt at gå for sig selv, med tre medarbejdere som partnere.

I den kommende tid vil Interfjord arbejde med at implementere den nye afdeling i Randers, og med overtagelsen kommer virksomheden alt i alt til at beskæftige 70 medarbejdere i henholdsvis Stavanger, Frederikshavn, Randers, Glyngøre og Krakow.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.711