23948sdkhjf

2015 blev bedste år for DSV nogensinde

Driftsresultat på 3 mia. kr. og øgede markedsandele på tværs af divisioner får smilet frem hos ledelsen i transportgiganten
Administrerende direktør Jens Bjørn Andersen og resten af ledelsen i DSV kan godt tillade sig at smile lidt ekstra bredt i disse dage. Årsrapporten for 2015, der netop er blevet frigivet, ser nemlig ganske fornuftig ud for transportvirksomheden.

I 2015 opnåede DSV en omsætning på omkring 51 mia. kr., hvilket gav et resultat på lige over to mia. kr. Omsætningen i fjerde kvartal steg med 67 mio. til 12,6 mia. kr. Høj dollarkurs og øget godsmængde var med til at trække op, mens lavere fragtrater på Sea og Air trækker ned.

- 2015 var et godt år for DSV. Vi vandt markedsandele inden for alle forretningsområder og realiserede stærk vækst i indtjening og pengestrømme. Det var først og fremmest Air & Sea divisionen, der drev væksten i indtjeningen, mens Road divisionen også leverede et godt comeback, siger Jens Bjørn Andersen.

Samtidig foretog DSV sit absolut største opkøb i virksomhedens historie, da man overtog den nordamerikanske transportkoncern UTi Worldwide.

- 2015 blev året, hvor vi eksekverede på vores strategi om vækst via opkøb, og i januar 2016 blev købet af UTi Worldwide Inc. endeligt godkendt. Nu forestår et stort arbejde med at integrere to globale logistikvirksomheder og løfte indtjeningen i UTi, understreger Jens Bjørn Andersen.

På en telekonference onsdag formiddag vil Jens Bjørn Andersen løfte lidt mere af sløret for, hvordan integrationen af UTi Worldwide kommer til at foregå.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078