23948sdkhjf

Tschudi udvider igen

Ny afdeling i Sverige bliver Tschudi Project Transports 6. kontor i rækken, men formodentligt ikke det sidste.
Den 15. februar 2016 slår Tschudi Project Transport dørene op til et nyt kontor i havneområdet Lilla Bommen i Göteborg. Når bemandingen er på plads ved udgangen af februar, sidder der tre mand på det svenske kontor med landechef for Sverige, Mads Olsen, i spidsen.

Med kontoret i Sverige lukker virksomheden det geografiske hul, som har været mellem kontorerne i Danmark, Norge, Finland og Estland.

- Med kontoret i Göteborg står vi endnu stærkere, når vi køber ind på det svenske marked. Derudover giver det os mulighed for at yde en bedre service for vores svenske kunder og oftere imødekomme ønsket om at mødes ansigt-til-ansigt, som mange af vores transportopgaver kræver, fortæller Thomas Vestergaard, der er administrerende direktør i Tschudi Project Transports. Han peger på, at udvidelsen også giver Tschudi en fordel, når det kommer til forhandlingssituationen:

- Ligesom det kan være en fordel at tale jysk til en jyde, når du laver en handel, så giver det os et forspring fra konkurrenterne at have en svensk ansat på posten til at klare forhandlingerne i det svenske.

Ser længere ned i kontinentet
Tschudi Project Transports åbnede i 2014 kontorer i Drammen, Norge og Aarhus, Danmark. Sverige var det næste naturlige skridt, men formodentligt ikke det sidste.

- Vi er en lille spiller med ambitiøse planer både på det danske og internationale marked, og vi slår ofte de store på opløbsstrækningen, når der skal løses større, komplekse transportopgaver. Det vil vi også fortsætte med at gøre i fremtiden, udvidelsen til Sverige er et vigtigt skridt i den retning, lyder det fra Thomas Vestergaard.

Til Transportmagasinet oplyser direktøren, at eventuelle nye afdelinger vil blive etableret lidt længere nede i kontinentet . Blandt andet fordi, selskabet er dækket ind på den nordlige side med afdelinger i Kirkenes i Norge og Skt. Peterseborg, hvorfra der bliver taget hånd om aktiviteter i det nordlige Rusland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079