23948sdkhjf

Cargo 2000 fejrer kvinderne

Transportvirksomheden er stolt af sine stærke kvindelige medarbejdere, der er en vigtig grundsten i forretningen
Hos transportvirksomheden Cargo 2000 A/S, der er beliggende i Højbjerg ved Aarhus, er medarbejdernes stærke kompetencer og store erfaring i centrum – de er grundstenen i de serviceydelser, man gennem sikker kvalitetstransport, yder for de mange, trofaste kunder.

I anledning af Kvindernes Internationale Kampdag tirsdag 8. marts fejrer man derfor erhvervslivets kvinder og særligt de fem yderst kompetente kvinder, der hver dag er med til at gøre Cargo 2000 A/S til en stærk spiller på transportmarkedet.

- Mange af vores kvindelige forgængere var viljestærke og ønskede at skabe håb om en verden med lige vilkår for arbejde og løn for kvinderne. Lige rettigheder til alle. Skønne kvinder med viljestyrke på linje med mændene kæmpede en brav kamp. De så nødvendigheden af en progressiv og oprigtig udvikling, uafhængigt af de kontroverser, det kan have forårsaget med mændene undervejs, siger Vivi Aakjær, der er direktør for Cargo 2000. Hun fortsætter:

- Disse kvindelige forgængere og deres udfordringer har banet vejen for, at vi kvinder i dag kan forfølge vores drømme og karriere – også uden for køkkenet, så vi igen kan inspirere andre kvinder verden over og være rollemodeller for næste generation. Disse kvinder fortjener anerkendelse og min dybfølte tak, for de har også gjort det muligt for mig.

Vivi Aakjær er desuden modtager af Gwiin og EUWIINs internationale pris for sit store engagement med at fremme kvindelige opfindere.

Én af virksomhedens fem kvindelige ansatte er 61-årige Karin Tibergaard, der har hele 36 års erfaring i transportbranchen og til dagligt er ansvarlig for bogholderiet hos Cargo 2000 A/S, der omsætter for knap 100 mio. kr. årligt.

- Jeg startede i transportbranchen i 1979, hvor jeg gjorde rent og lavede lidt regnskab, hvilket jeg viste mig at være god til, så efterhånden blev det mere bogholderi sammen med telefonpasning og lidt spedition. I 1986 startede min mand og jeg sammen speditionsfirmaet Skan-Bo, som i 2015 gik sammen med Cargo 2000 A/S, hvor vi begge er nu, fortæller Karin Tibergaard, og fortsætter:

- Der er faktisk en del kvinder i speditionsbranchen, og jeg har aldrig oplevet det som noget problem at være kvinde i denne branche.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079