23948sdkhjf

Selvfølgelig giver motorveje vækst

Atter må Mogens Therkelsen til tasterne for at forsvare investeringer i infrastruktur!
De seneste dage er der fremgået af pressen, at motorveje ikke giver vækst eller udvikling hverken industrielt eller befolkningsmæssigt.
Det er trafikforskere - og tænketanken Kraka - der er fremkommet med disse påstande.

Med alt respekt for disse personers uddannelse og studier, må det vel klart fastslås, at de ikke følger med i den virkelig udvikling i det moderne danske samfund. Ofte ser man sådanne personer og tænketanke udføre rent teoretisk, skrivebordsarbejde.

De er selvfølgelig i deres gode ret til at se det hele fra skrivebordet, men det er bare ikke virkeligheden. Det er også ret problematisk, at de forsøger at påvirke beslutningstagerne og politikerne med en gang teoretisk og til dels selvbestaltet arbejde. Det er ikke samfundsansvarligt.

Mange fordele ved at bygge veje

Der er mange og klare fordele for samfundet ved at bygge veje. Det giver mening, hvor der er trængsel. Det giver mening, så samfundet fortsat kan udvikle sig fortsat. Det giver mening, hvor der er nye industrivirksomheder, der flytter til og flytter ud for at skabe et sundt erhvervsklima som f.eks. i Midtjylland og lignende steder.
Se blot på udviklingen ned langs E 45 de seneste årtier ved Hedensted, Vejle og Kolding. Denne udvikling var ikke sket uden en motorvej. Vi kan også se det med motorvejen mellem Aabenraa og Sønderborg. Den har betydet mange nye aktiviteter specielt i Sønderborg-området. Motorvejen mellem Kolding og Esbjerg har også vist sin berettigelse.

Jeg håber, at disse "lærde" mennesker vil forholde sig til realiteterne fremover og være med til at påvirke udviklingen i Danmark på en retfærdig og positiv måde, så alle dansker kan få glæde af de fremtidige aktiviteter og udvikling i vores dejlige Danmark!

Med venlig hilsen
direktør Mogens Therkelsen
c/o H.P. Therkelsen A/S, Padborg

Artiklen er en del af temaet Debat.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098