23948sdkhjf

Den nye Samsø-færge skal hedde M/F Issehoved

Den nye færge vil officielt få sit lidt særegne navn om godt en måneds tid, når der afholdes dåbsceremoni
23. april blev der afholdt generalforsamling i Samsø-Aarhus Forbindelsen, og med på dagsordenen var udvælgelsen af et navn til den nye færge. Det skriver TV2 Østjylland.

Færgen hed opringeligt Sogneprinsen, men arbejdsgruppen besluttede, at de mange fremmødte til generalforsamlingen skulle være med til at finde et nyt navn. Det resulterede i 102 forslag, med stor opfindsomhed som Titanic 2, Kong Henrik og Sydens Dronning.

Men valget faldt altså på M/F Issehoved, opkaldt efter et område på det nordlige Samsø. Og det har bragt smilet frem i mundvigen hos mange muntre typer på de sociale medier, der har påpeget de lettere lumre undertoner, når navnet siges højt.

- Vi er super glade for opmærksomheden, for nu er der da ingen, der er i tvivl om, at der kommer en færge mellem Samsø og Aarhus. Det er jo fint nok, hvis M/F er nok til, at vi får al den opmærksomhed, og det ser jeg intet problem i, men vi overvejer at tage M/F af, når vi har fået tilstrækkelig med PR, fortæller Hans Christian Hesseldal, der er bestyrelsesmedlem i det nye rederiselskab Samsø-Aarhus Expressen A/S til tv2oj.dk.

Han understreger dog, at der ikke er tale om et bevidst mediestunt.

I skrivende stund skal Samsøs nye færge på værft i Faaborg, så den kan leve op til de danske søfartsregler, og desuden få en gang maling.

Kilde: TV2 Østjylland

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079