23948sdkhjf

Formand for Hanstholm Havn trækker sig

Martin Vestergaard forlader formandspost efter to år. Samtidig har Thisted Kommunalbestyrelse godkendt lånegaranti for havnen
Bestyrelsen for Hanstholm Havn er uden formand, efter at Martin Vestergaard har valgt at trække sig fra posten. Det sker ifølge en pressemeddelelse, fordi Martin Vestergaard ønsker at hellige sig sit job i rådgivningsfirmaet Bascon A/S, hvor han er direktør. Martin Vestergaard har været formand for Hanstholm Havn i to år.

- Vi håber, det vil være muligt for Martin Vestergaard på et tidspunkt at vende tilbage og fortsætte det store arbejde, han indtil videre har lagt i udviklingen af Hanstholm Havn, siger borgmester Lene Kjelgaard Jensen, der er næstformand i havnens bestyrelse.

Samtidig har Thisted Kommunalbestyrelse godkendt, at kommunen garanterer for lån på i alt 450 mio. kr. til Hanstholm Havn, der er en kommunal selvstyrehavn. 50 mio. kr. skal bruges til investeringer i den nuværende havn, mens de 400 mio. kr. er til gennemførelse af den planlagte havneudvidelse.

- Det er en stor beslutning, men nu er grundlaget etableret for videreudviklingen af Hanstholm Havn, siger Lene Kjelgaard Jensen.

Det er det kommunale finansieringsselskab Kommunekredit, som skal bevilge lånet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087