23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se, hvilke virksomheder med relation til transportsektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge
Associated Danish Ports A/S
Erik Jørgen Østergaard er udnævnt til bestyrelsesformand hos Associated Danish Ports A/S i stedet for Arne Tirsgaard. Samtidig er Christian Herskind Jørgensen indtrådt i bestyrelsen. Sidst men ikke mindst er Jesper Lykke Petersen indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen i stedet for Kenneth Jenrich Nielsen (kilde: CVR).

Associated Danish Ports A/S er et samarbejde mellem havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart samt transportcentret ved Taulov.

Bech-Hansen & Studsgaard Service Center A/S
Thomas Poulsen og Sara Studsgaard er indtrådt i bestyrelsen hos Bech-Hansen & Studsgaard Service Center A/S i stedet for Lilli-Ann Majbrit Studsgaard (kilde: CVR).

Bech-Hansen & Studsgaard Service Center A/S er et bornholmsk transportfirma.

Danske Færger A/S
Steen Ertberg Christensen er udnævnt til bestyrelsesformand hos Danske Færger A/S i stedet for Flemming Lorents Steen, der i stedet bliver næstformand (kilde: CVR).

Danske Færger A/S driver færgefart til og fra Bornholm, Langeland, Samsø, Als og Fanø.

Danske Havne
Ole Ingrisch er blevet valgt til formand for Danske Havne (kilde: Børsen).

Danske Havne er brancheorganisation for Danmarks erhvervshavne.

Lange Sikkerhedsudstyr A/S
Pierre Jacques Roadley-Battin er indtrådt i bestyrelsen hos Lange Sikkerhedsudstyr A/S (kilde: CVR).

Lange Sikkerhedsudstyr A/S er leverandør af sikkerhedsudstyr til industrien og byggeriet.

Leif Hansen A/S
Lasse Hansen er indtrådt i direktionen hos Leif Hansen A/S i stedet for Leif Hansen, der i stedet er udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Michael Rasmus Bek (kilde: CVR).

Leif Hansen A/S løser transportopgaver og timelønskørsel for firmaer, udført med bil eller trailer med lift.

Robert Bosch A/S
Karl Frederik Nilner er indtrådt som bestyrelsesformand hos Robert Bosch A/S i stedet for Andrew Allen (kilde: CVR).

Robert Bosch A/S er en del af den tyske Bosch-koncern, der har fokus på auto- og industriteknik samt forbrugsgoder og bygningsteknik.

Swire Blue Ocean A/S
Martin Møller Olesen er indtrådt i bestyrelsen hos Swire Blue Ocean A/S i stedet for Rikke Vallentin Stoltz (kilde: CVR).

Swire Blue Ocean A/S beskæftiger sig med installation af offshore fundamenter og havvindmøller samt afvikling af offshore olie- og gasaktiviteter.

Team Tankers Management A/S
Hans Peter Feringa er udnævnt til bestyrelsesformand hos Team Tankers Management A/S i stedet for Morten Arntzen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Kevin Michael Kilcullen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Andreas Reklev (kilde: CVR).

Team Tanker International Ltd. er et international shipping-selskab.

U.P.S. Danmark A/S
Anne Kathryn Melaragni er indtrådt i bestyrelsen hos U.P.S. Danmark A/S (kilde: CVR).

U.P.S. er et internationalt kurerfirma.

Vehco A/S
Lars Gustaf Magnus Erlandsson er indtrådt i bestyrelsen hos Vehco A/S i stedet for Maria Elisabet Rådbo Malm (kilde: CVR).

Vehco A/S leverer flådestyringssystemer til transport- og logistikmarkedet.

A/S Øresund
Peter Frederiksen er udnævnt til bestyrelsesformand hos A/S Øresund i stedet for Henning Kruse Petersen. Samtidig er David P. Meyer udnævnt til næstformand i stedet for Carsten Koch, der dog fortsætter som næstformand frem til foråret 2017. Endvidere indtræder Ruth Schade og Lene Lange i bestyrelsen, i stedet for Pernille Sams og Mette Boye, der dog fortsætter frem til foråret 2017, hvor deres mandat ophører.

A/S Øresund ejer og driver Øresundsbroen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078