23948sdkhjf

Slut med Statoil

Fra og med i dag hedder alle Statoil-tanke Circle K.
I dag den 4. maj begynder ændringerne af Statoil-stationer i Danmark. Fremover skal stationerne hedde Circle K - og den første servicestation indvies officielt i dag på Kettevej i Hvidovre.

De øvrige Statoil-stationer i Danmark vil blive ændret løbende i løbet af 2016.

- Kunderne vil møde det samme venlige personale, og beliggenhederne forbliver de samme, fortæller Jacob Schram, der er koncernchef i Europa for selskabet Couche-Tard, der ejer Circle K-netværket.

- Vi tilbyder de samme varer og services, som Statoil har været kendt for - også vores brændstofmærke "Miles". Circle K er et globalt netværk. Det vil vi udnytte for at udvikle endnu bedre kundetilbud inden for brændstof, bilvask, kaffe og mad.

Indvielse af den første station

Sammen med butikschef Jørgen Plambæk Larsen og adm. direktør Timothy Tourek vil Jacob Schram officielt indvie den første Circle K-station i Danmark. Det sker på Kettevej i Hvidovre, hvor der fra om morgenen serveres gratis morgenbrød til kunderne, og der vil være masser af underholdning i løbet af dagen.

Ud over den officielle åbning med taler og klipning af den røde snor vil sangskriver og musikproducer Søren Rasted komme og fortælle om sine minder fra Statoil-tiden. Han har nemlig været Statoil-medarbejder inden han fik sit musikalske gennembrud.

Danmark er sammen med Sverige og Norge de første lande i Europa, der skifter til Circle K. Inden nytår vil der være 1.500 Circle K-stationer i Skandinavien, Irland, Baltikum, Polen og Rusland. Inden årets udgang vil der være 11.700 Circle K-stationer i 23 lande på tre kontinenter inden årets udgang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204