23948sdkhjf

Leman leverer bundsolidt regnskab

Transportkæmpen vokser hurtigere end forventet og trodser konkurrencepræget marked
Bestyrelsen i Leman har netop godkendt årsrapporten for 2015. Regnskabet viser, at koncernen har leveret en omsætning på DKK 1,919 mia., hvilket svarer til en 22% vækst på toplinjen samt en EBT på 53 mill., svarende til en bundlinjevækst på hele 12% bedre end forventet.

Adm. direktør Thomas Krøyer er meget tilfreds med resultatet, som synliggør, at selskabet har fortsat sin rentable drift og udvikling, på trods af et stærkt konkurrencepræget marked. En afstemt kombination af konsolidering, opkøb og organisk vækst har været med til at skabe et profitabelt resultat for virksomheden.

- Vi har i 2015 haft fokus på integrationen af Dan Cargo samt på konsolidering af 4 danske filialer i det nybyggede domicil i Taulov. Begge projekter er afsluttet med stor tilfredshed, og det nye setup giver os en stærk base i forhold til at imødekomme vores kunder, siger Thomas Krøyer.

Leman har afsluttet et år med mange spændende projekter, både i Danmark og i udlandet.

- I UK har vi udvidet vores forretning med opkøb af alle aktiviteter i RSH Freight Master Ltd. og datterselskab Principal Freight Ltd. pr. juli 2015 samt med opkøb af samtlige aktier i Dalpa Freight Ltd. pr. oktober 2015, siger direktøren og fortsætter:

- Vi har nu et stærkt fundament i UK, som kan sikre os den fortsatte konkurrencedygtighed på det engelske marked.

Leman koncernen har taget flere vigtige skridt i 2015, herunder åbning af nye kontorer i Miami, USA (april 2015), i Turku, Finland (august 2015) samt terminaludvidelsen af Pharmalageret i Greve.

- Vi har ligeledes godkendt udvidelsen af vort logistiklager i Sturtevant, USA med 10.000 m2, og vi er netop nu i fuld gang med byggeriet, således logistiklageret kan stå klar til ibrugtagning i juli 2016, fortæller Thomas Krøyer.

- Samtidig har store investeringer i virksomhedens IT-infrastruktur samt fokus på Lemans 2020 strategi, der blandt andet indeholder en fælles corporate identity på tværs af koncernen, været bidragsydere til medarbejderens store engagement og dermed en solid og profitabel vækst, slutter Thomas Krøyer.

Ledelsen er forsigtig optimistiske og forventer, at kunne fortsætte den profitable vækst i det kommende år, trods manglende udsigt til, at de konkurrenceprægede markedsvilkår vil ændres. Forventningerne bakkes op af de allerede planlagte aktiviteter, samt efterspørgsel på Lemans know-how, hvorfor ledelsen ser frem mod at fortsætte den positive udvikling i 2016
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125