23948sdkhjf

M. Larsen skuer mod udlandet

Ambitionen for den sjællandske transportvirksomhed er en fremtid på det skandinaviske marked
Det sjællandske vognmandsfirma M. Larsen er i sin seneste årsrapport kommet ud med et reduceret resultat i forhold til 2014 – således var tallene på resultatlinjen i 2015 skrumpet ind til 5,2 mio. kr., mod 10,4 mio. kr. året før.

Men det får ikke administrerende direktør Peter Thorn til at ryste på hånden. Tværtimod.

For selvom den familieejede virksomhed i øjeblikket mærker varmen fra det udskilningsløb, der er i gang på det danske marked for renovationskørsel, så er man ikke bange for at tænke langsigtet. Ja, måske er man endda nødt til det, den nuværende markedssituation taget i betragtning.

Blandt planerne for fremtidig sikring af virksomheden gemmer sig blandt andet udlandsdrømme, fortæller Peter Thorn:

- Jeg tror helt sikkert, at hvis du i fremtiden siger M. Larsen, så er vi gået ud over landets grænser, siger han, og fortsætter:

- Vi føler, at vi er rigtige gode til at håndtere og transportere affald, og vi er sikre på, at vi også kunne byde ind på markeder andre steder end i Danmark.

Men det er som bekendt bedst at starte med små skridt – og derfor ligger de umiddebare ønsker heller ikke langt hjemmefra.

- Skandinavien er helt klart det logiske førstevalg, da de nordiske markeder minder meget om det danske, siger direktøren.

M. Larsen, der har seks afdelinger i Danmark, beskæftigede sidste år 487 medarbejdere – et tal, man også forventer vil stige i det igangværende regnskabsår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093