23948sdkhjf

Nu får Danmark et Show Truck Award

MCH Messecenter Herning vil præmiere de vognmænd og chauffører, som ofrer ekstra ressourcer på flotte biler.
Er du interesseret i at høre, hvad der sker på den næste store transportmesse herhjemme, så skal du lægge vejen forbi MCH Messecenter Hernings stand på Vestfyn Trækker. Her vil et team af messe-folk med projektleder Betina Engholm i spidsen fortælle om Transport 2017, som holdes 23.-26. marts 2017 i Herning.

- Transport 2017 bliver en messe, hvor vi både sætter fagligheden og det sociale samvær højt, fortæller Betina Engholm.

Mange besøgende har efterspurgt flere flotte lastbiler. Derfor har messecentret besluttet at gennemføre en Show Truck Award i 2017. Det skal være en pris, hvor publikum kårer årets flotteste lastbil.

Særlig lakering eller flot interiør

- Vi sætter fokus på de vognmænd og chauffører, som ofrer ekstra ressourcer på at gøre deres biler rigtig flotte, forklarer Betina Engholm.

- Det kan for eksempel være, at bilen har en særlig lakering eller et flot interiør. Det er noget, som for nogle kan virke overflødigt, men som andre vælger at bruge mange ressourcer på.

Alle kan vise deres flotte lastbil

- Vi inviterer alle, som har en lastbil, de er stolte af, til at komme i deres bil og overnatte gratis her på et areal uden for MCH. Vi forestiller os, at de eventuelt kan tage deres weekendhvil her, siger Betina Engholm.

- Fredag aften har vi arrangeret middag for dem. Meningen er, at de skal hygge sig her, inden de tager på messe om lørdagen.

- De biler, som juryen vælger ud, vil blive udstillet på messen til og med søndag, hvor vi kårer vinderen; men først og fremmest har vi med dette arrangement ønsket at skabe nogle gode rammer for chaufførerne og få sat fokus på nogle flotte lastbiler.

Convoy Buddy

Chaufførklubben Convoy Buddy er blandt de besøgsambassadører, som har været med til at forme dette Show Truck Award.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med Convoy Buddy. Det blev faktisk skabt her på Vestfyn Trækker for to år siden, forklarer Betina Engholm.

- Vi havde stande over for hinanden og fik etableret en god dialog. Inden messen var omme havde vi aftalt, at de skulle stå for en veteranbilsudstilling på Transport 2015. Den blev gennemført og var en stor publikumssucces. I 2017 kommer en ny veteranbiludstilling med temaet ”Stor, Større, Størst”.

Artiklen er en del af temaet Vestfyn Trækker 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094