23948sdkhjf

Sønnike opkøber fars livsværk

Michael Mortensen fra HM Logistik overtager alle aktiviteter i far Ole Mortensens transportfirma OM Transport pr. 1. juni
Ole Mortensen har valgt at sælge sit livsværk til sønnen Michael Mortensen, der i dag driver HM Entreprenør A/S, HM Logistik ApS og HM Grus ApS.

Far og søn har tidligere arbejdet tæt sammen i OM Entreprenørforretning A/S og OM Transport A/S, hvor deres veje skiltes i 2008, da Michael Mortensen ønskede at søge nye udfordringer.

- Det har været et helt naturligt valg at sælge OM Transport til Michael. Han er den helt rigtige til at udvikle potentialet i virksomheden, og han vil drive OM Transport videre i samme ånd, siger Ole Mortensen i en pressemeddelelse.

Med opkøbet af OM Transport udvider HM Logistrik sine forretningsområder, så man udover vognmandskørsel og maskin- og blokvognstransport også kan tilbyde kunderne træfældning, bore- og kranarbejde samt udlejning af containere og køreplader.

- Det er en stor glæde for mig at få mulighed for at overtage OM Transport, da jeg ønsker at virksomheden bliver i familiens hænder. Og så glæder jeg mig til at arbejde tæt sammen med min far igen, da han altid har været en fantastisk sparringspartner, siger Michael Mortensen.

OM Transport fortsætter som selvstændig enhed og Ole Mortensen vil fungere som sælger af vognmandskørsel, træfældning, kran- og blokvognstransporter i OM Transport og HM Logistik.

OM Transport og HM Logistik får base på Kometvej i Horsens, hvorfra al udkørsel vil foregå.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078