23948sdkhjf

ITD-direktør fratræder

Jacob Chr. Nielsen er fratrådt med øjeblikkelig virkning efter uenigheder med bestyrelsen
Grundet uenighed med bestyrelsen om den fremtidige strategi har administrerende direktør Jacob Chr. Nielsen valgt at opsige sin stilling dags dato.

Indtil videre overtager direktør John V. Thomsen ansvaret for selve forretningen og foreningen. Det politiske varetages af formand Gert Jakobsen.

- Der er ikke mere at tilføje, sagde ITD-formand Gert Jakobsen, da Transportmagasinet ringede ham op for at få en yderligere kommentar.

- Vi har fået Jacobs opsigelse i dag. Det er vi naturligvis kede af. Samtidig er vi utrolig glade for, at John Thomsen vil hjælpe os igennem denne situation, indtil vi finder en ny direktør.

John Thomsen har været direktør i ITD's kommercielle selskab, FDE, i over 20 år og stod for at gå på pension; men han vil fungere som ITD-direktør, indtil en ny direktør bliver fundet. Hvor længe det vil vare, kan Gert Jakobsen ikke sige noget om.

- Vi skal nu ud og finde en ny direktør. Det vigtigste er, at vi finder den rigtige mand på posten, siger han.

Skal slikke sårene

Transportmagasinet: Hvad har Jacob Chr. Nielsens begrundelse været for at fratræde sin stilling?

- Det vil jeg ikke komme ind på. Lige nu skal vi have slikket sårene, og så skal vi finde ud af, hvordan vi vil finde en ny direktør.

Transportmagasinet: Kommer direktørens opsigelse som en overraskelse for jer?

- Ja, det kan jeg godt sige ja til. Det var her i morges, at vi fik hans opsigelse.

Inden samtalen sluttede fik ITD-formanden bekræftet, at Jacob Chr. Nielsens opsigelse ikke betyder en ændring af foreningens fremtidige strategi, og at man agter at fortsætte arbejdet i ITD's netop stiftede arbejdsgiverforening.

Gert Jakobsen sagde også, at det er en enig ITD-bestyrelse, der står sammen om de beslutninger, der nu er taget.
Læs mere om: ITD
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094