23948sdkhjf

Årets Nyscanner

En medarbejder, der gør en forskel.
I lastbilbranchen er det vigtigt at have gode produkter på hylderne, men det er den personlige og faglige betjening af kunderne - og serviceniveauet - der udgør forskellen mellem succes og fiasko.

Det er lastbilforhandleren Nyscan meget bevidst om. Derfor har virksomheden netop kåret årets ”Nyscanner” for at sætte fokus på medarbejdernes betydning.

Årets Nyscanner blev værkførerassistent Ann-Cheri Kirkefeldt fra Nyscans afdeling i København. Her startede hun som kontorassistent i 2007 og blev for et par år siden forfremmet på grund af sin faglige dygtighed, sit engagement og sin hjælpsomhed.

- Ann-Cheri har stor erfaring med Nyscans forskellige IT-, økonomi- og planlægningssystemer og hjælper til på mange forskellige områder i den daglige drift. Hun er altid i godt humør og sørger for en god stemning blandt kunder og kolleger, sagde Nyscans adm. direktør Claus Hofman ved overrækkelsen af hæderen til Ann-Cheri Kirkefeldt.

- Kunderne skal føle, at vi er her for deres skyld. Samtidig skal kollegaerne føle et sammenhold omkring dem. Her går Ann-Cheri forrest, så det er mere end fuld fortjent, at hun er blevet årets ”Nyscanner.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078